En Hamarat Benim Göleser kimdir? Güleser Dokuda kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Göleser kimdir? Güleser Dokuda kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en hamarat kadınlarını bir araya getiren ve birincilik mücadelesine sahne olan En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Haftanın ikinci yarışmacısı olan Göleser Hanım bugün kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yapmak üzere kolları sıvayacak. Kendisi hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Göleser kimdir? Göleser Şenköse Dokudan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarında dün 2. haftasına başlayan En Hamarat Benim'de heyecan sürüyor. Dün başlayan yeni haftada ilk gün Vildan Koç yarışmıştı. Puanlarını alan güzel yarışmacıdan sonra bugün çok tecrübeli bir isim hünerlerini sergilemek üzere evinde misafirlerini ağırlayacak. Her anı çekişmeli, eğlenceli ve bir o kadar da gergin olmaya aday yapımda bugün marifetlerini milyonlara kanıtlamak ve 15 bin lirayı kazanmak isteyen isimlerden ikincisi olarak Göleser Dokuda yarışacak. Temizlik ve yemek konusunda rakiplerini ağırlayıp Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmek isteyen deneyimli yarışmacı hakkında araştırmalar başladı. En Hamarat Benim Göleser kimdir? Göleser Dokuda kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

En Hamarat Benim Göleser kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 7. bölümde yaışacak olan Göleser Dokuda 51 yaşında. Hatay Kırıkhanlı. Emekli. 2 çocuk sahibi. Temizlikte iddialı olduğunu ve hamaratlığını tüm Türkiye'nin göreceğini söyledi.


En Hamarat Benim Göleser


 

En Hamarat Benim Göleser Instagram hesabı

Yarışmanın bugünkü bölümünde en yüksek puanları elde ederek rakiplerine gözdağı vermek isteyen Göleser Dokuda'nın Instagram hesabı bulunmaktadır. Kendisini 3 bin civarında kişi takip ediyor. Profili @guleserin.elinden'dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.