En Hamarat Benim Hamitcan Gezegen kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

En Hamarat Benim Hamitcan Gezegen kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların tanıtıldığı günde en çok dikkat çeken isimlerden biri de Hamitcan Gezegen oldu. Peki, En Hamarat Benim Hamitcan Gezegen kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de yayınlandığı bölümlerle her hafta büyük bir heyecana sahne olan En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı. Beş yarışmacının performanslarını yemek ve temizlik konusunda sergiledikleri programda yeni yarışmacılar da merak konusu haline gelmişti. Beş gün boyunca milyonların karşısına çıkacak yapımda adı açıklandıktan sonra dikkat çeken isimlerden biri de Hamitcan Gezegen oldu. Kendisi hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Hamitcan Gezegen kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.



En Hamarat Benim Hamitcan kimdir?

Bugün 16'ıncı haftasına başlayan En Hamarat Benim'in yarışmacılarından biri olan Hamitcan Gezegen 25 yaşında. Ailesi ile yaşıyor. Astrologluk yapıyor. Yemekte kırmızı çizgileri olduğunu söyleyip mutfağa girdi. Haftanın en iddialı yarışmacılarından biri ve 15 bin lirayı kazanarak evine götürmek istiyor. Instagram hesabı @hc.gezegen'dir.

hamitcan gezegen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.