En Hamarat Benim Melike Köprücü kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Melike Köprücü kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok sevilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasındaki rekabette bugün Melike Köprücü kendisini birinciliği elde edecek performansa imza atmak istiyor. Peki, En Hamarat Benim Melike Köprücü kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan En Hamarat Benim FOX TV'deki yerini alıyor. Bugün 38. bölümü ile yayınlanacak olan programda hünerlerini sergileyecek yeni isim Melike Köprücü oldu. Başarılı olabilmek adına kolları sıvayacak olan genç yarışmacı hakkında hafta başından bu yana devam eden araştırmalar kendi gününde daha da sıklaştırıldı. Peki, En Hamarat Benim Melike Köprücü kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Melike Köprücü kimdir?

Haftanın üçüncü gününde yarışacak olan Melike Köprücü 30 yaşında. 2 çocuk annesi. Kendisine çok güveniyor. Evini çekip çevirmeyi başardığını ve bu sebeple de kendisine çok güvendiğini anlattı. Aslen Malatyalı. Adının detaycı Melike olduğunu söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


En Hamarat Benim Melike

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.