En Hamarat Benim Mükerreme Böcek kaç puan aldı? 28 Eylül Salı puanları

En Hamarat Benim Mükerreme Böcek kaç puan aldı? 28 Eylül Salı puanları
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyiciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam eden En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Dün Birsen Güvenç'in ter döktüğü zorlu maratonun ikinci bölümünde yarışacak yeni yarışmacı ise Mükerrem Böcek olarak açıklandı. Peki, En Hamarat Benim Mükerrem Böcek kaç puan aldı? En Hamarat Benim 28 Eylül Salı puanları haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin sevilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni haftanın ikinci günü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı beş ismin yarışarak en yüksek puanı almaya çalıştığı zorlu maratonda hünerlerini sergileyecek ikinci yarışmacı Birsen Güvenç oldu. Yayınlanan fragmanda sunucu Kadir Ezildi'nin bulduğu kirler ve verdiği teki ile ile çok konuşulan deneyimli yarışmacının performansı da merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Mükerreme kaç puan aldı? En Hamarat Benim 28 Eylül Salı puanları haberimizde bulunmaktadır.


 

En Hamarat Benim Mükerreme'nin menüsü

Programın 32. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Mükerreme'nin alacağı puanlar ilgi odağı haline geldi. Sebebi ise rakiplerine karşı gösterdiği tavırlar, söylediği sözler ve puanları oldu. Bugün de kendisi hem menüsü hem de temizliği ile adından söz ettirmek adına performansını sergileyecek. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.
 


En Hamarat Benim Mükerreme'nin kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Mükerreme'nin puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.