En Hamarat Benim Ruggiya kimdir? Ruggiya Eker kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Ruggiya kimdir? Ruggiya Eker kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
FOX TV'nin sevilerek seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Haftanın ikinci gününde temizliği ve yemekleri ile birincilik mücadelesi verecek yeni isim Ruggiya Eker oldu. Deneyimli yarışmacı kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yapabilmek adına gayret gösterecek. Peki, En Hamarat Benim Ruggiya kimdir? Ruggiya Eker kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Beş gün boyuna yaşanacak rekabette yer alarak kendisine verilen sürede yemek ile temizliğini yapacak Ruggiya Eker hakkında en çok söz edilen isimlerden biri oldu. İlk andan itibaren ön plana çıkmayı başaran Ruggiya Eker ile ilgili programın Instagram hesabına yorum yazıldı ve araştırmalar yapıldı. Hayatının etkileyici anları ile birlikte yeni gün yarışmacısına dair bilgiler merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Ruggiya Eker kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


 

En Hamarat Benim Ruggiya kimdir?

Milyonların karşısına çıkarak önce temizliğini sonrasında ise yemeklerini yapacak olan Ruggiya Eker 43 yaşında. Çiçekçilik yapıyor. 15 senedir Türkiye'de yaşıyor. Evli ve 1 çocuk annesi. Azerbaycanlı yarışmacı, çok hamarat olduğunu, elinin lezzetini yemeğe yansıtabildiğini ve Azerbaycan mutfağından lezzetleri ekranlarda olacağını dile getirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


ruggiya eker

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.