En Hamarat Benim Salise Daltaban Peliton kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Salise Daltaban Peliton kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak FOX TV'de yayınlanmaya devam eden En Hamarat Benim'in 16'ıncı haftası 29 Kasım 2021 Pazartesi tarihinde başlıyor. İlk günden son ana kadar büyük bir rekabete sahne olacak programda yarışacak beş yarışmacı açıklandı. Salise Daltaban Peliton haftanın ilk performansıyla puanını alacak isim olarak duyuruldu. Peki, En Hamarat Benim Salise Daltaban Peliton kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Başlayan yeni haftasıyla birlikte ekranlardaki yerini almaya devam eden En Hamarat Benim ilk günüyle yine seyircileri televizyon başına kilitleyecek. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. FOX TV ekranlarıdna yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de 15'inci haftanın ilk bölümü bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaştığı zorlu maratonda bugün Salise Daltaban Peliton yarışacak. Deneyimli yarışmacının performansı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Salise Daltaban Peliton kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor..


 

En Hamarat Benim Salise kimdir?

Yarışmanın 16'ıncı haftasının ilk gününde 76. bölüm yarışmacısı olarak milyonların karşısına çıkacak Salise Hanım fragmana damga vurdu. Çünkü yayınlanan görüntülerde kendisinin Kadir Ezildi'ye karşı tavırlarından dolayı birçok kişi Instagram hesabına yorum yazdı. Her ne kadar görüntülerde saygısızlık adına bir şey yaşanmasa da izleyiciler Salise Hanım'ı eleştirdi. Kendisi 42 yaşında.


en hamarat benim salise

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.