En Hamarat Benim Şenay kimdir? Şenay Emektar kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Şenay kimdir? Şenay Emektar kaç yaşında ve nereli
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile öğle saatlerine renk katan En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Betül, Sevim ve Kübra'nın yarıştığı yeni haftanın dördüncü gününde Şenay Emektar yarışacak ve ardından puanlarını alacak. Deneyimli yarışmacı tecrübesini avantaja çevirerek birincilik elde etmek istiyor. Peki, En Hamarat Benim Şenay kimdir? Şenay Emektar kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Beş gün boyuna yaşanacak rekabette yer alarak kendisine verilen sürede yemek ile temizliğini yapacak Şenay Emektar hakkında en çok söz edilen isimlerden biri oldu. İlk andan itibaren ön plana çıkmayı başaran Şenay Emektar ile ilgili programın Instagram hesabına yorum yazıldı ve araştırmalar yapıldı. Hayatının etkileyici anları ile birlikte yeni gün yarışmacısına dair bilgiler merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Şenay Emektar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


En Hamarat Benim Şenay Emektar kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olmayı başaran Şenay Emektar aslen Tunceli olup 45 yaşındadır. Şenay Hanım hamartlık konusunda kendine güvendiğini dile getirerek şu ifadeleri kullandı; “Temizlik yapmayı çok seviyorum. Evdekilerin tepkisini alacak kadar çok seviyorum. Hamarat bir kadınım. Evime çat kapı kim gelirse gelsin, mutlaka temiz bir ev bulur, karnı mutlaka güzel yemeklerimle doyar. Ben temizliğimle, yemeklerimle ve sunumlarımla çok iddialıyım.” 22 yıllık evli olan Şenay Emektar 1 kız çocuğu annesidir.


En Hamarat Benim Şenay Emektar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.