En Hamarat Benim Sevim kimdir? Sevim Aydemir kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Sevim kimdir? Sevim Aydemir kaç yaşında ve nereli
Kadir Ezildi'nin sunumu ve renkli yarışmacıların katılımı ile haftanın beş günü boyunca ekranlarda yerini alıyor. Birbirinden iddialı isimlerin birincilik için mücadele verdiği zorlu maratonda bugün Sevim Aydemir yemek ve temizlik konusundaki yeteneklerini ortaya koyacak. Kendisi hakkında da detaylı araştırmalarda bulunuluyor. Peki, En Hamarat Benim Sevim kimdir? Sevim Aydemir kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Beş gün boyuna yaşanacak rekabette yer alarak kendisine verilen sürede yemek ile temizliğini yapacak Sevim Aydemir hakkında en çok söz edilen isimlerden biri oldu. İlk andan itibaren ön plana çıkmayı başaran Sevim Aydemir ile ilgili programın Instagram hesabına yorum yazıldı ve araştırmalar yapıldı. Hayatının etkileyici anları ile birlikte yeni gün yarışmacısına dair bilgiler merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Sevim Aydemir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


En Hamarat Benim Sevim kimdir?

Bu haftanın ikinci yarışmacısı olarak milyonların karşısına çıkacak Sevim Aydemir 48 yaşında. Aslen Ardahanlı. 30 yıllık evli ve 5 çocuk annesi. Cam kenarlarını kürdanla temizliğini, detaylı işler yaptığını ve elinin hamarat olduğunu söyledi.

En Hamarat Benim Sevim kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.