En Hamarat Benim Sibel Doğan kimdir? Diskalifiye mi oldu şoke eden an!

En Hamarat Benim Sibel Doğan kimdir? Diskalifiye mi oldu şoke eden an!
FOX TV'nin yepyeni yarışması En Hamarat Benim'de yeni hafta bomba gibi ilerliyor. Dün ilk gün yarışması olarak yarışan Sevgi Altıoğlu'nun ardından bugün Sibel Doğan marifetlerini sergilemek üzere evinin kapılarını rakiplerine ve Kadir Ezildi'ye açacak. Yapacağı temizlik ve hazırlayacağı yemeklerle birlikte en yüksek puanı almak için mücadele verecek. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, En Hamarat Benim Sibel Doğan kimdir? Diskalifiye mi oldu? şoke eden an haberimizde yer alıyor.

Birbirinden hamarat beş kadının rekabetine sahne olan En Hamarat Benim'de haftanın ikinci günü başlıyor. Dünden bu yana programda yer alan yarışmacılar arasındaki rekabet tavan yaptı. Özellikle eleştirilerin dozunda ve sertliğinde yaşanan tartışmalar sebebiyle puan savaşının ne kadar çetin geçeceği belli oldu. Puanını alan Sevgi Altıoğlu'nun ardından bugün hünerleirni sergileyecek isim de belli oldu. Buna göre yayınlanan fragmanda Sibel Doğan görüntülendi. Ancak evinde bir sorun var. Bu problem de En Hamarat Benim'de Sibel diskalifiye mi oldu? sorusunu beraberinde getirdi. Peki, En Hamarat Benim Sibel Doğan kimdir? Diskalifiye mi oldu? şoke eden an haberimizde yer alıyor.



En Hamarat Benim Sibel kimdir?

Bugün yayınlanacak 12. bölümde marifetlerini ortaya koyarak temizlik ve yemekte birinciliği elde edecek puanları almak isteyen Sibel Doğan kafe işletiyor. Temiz olan hiç kimseye ve şeye tahammülü yok. Evli ve 3 çocuk annesi. Aslen Erzincanlı. Kadir Ezildi ile birlikte gireceği temizlik ve yemek konusundaki yarış için; "Temizlik benim ben" dedi. Yayınlanan fragmanda ise gelininin evi ile programa katıldığını söyleyen Sibel Hanım'a büyük şok geldi. Kadir Ezildi de; "Elim boş dönüyorum. Şu an şok oldum" sözleri ile şaşkınlığını anlattı. Sosyal medyadaki izleyiciler de diskalifiye olup olmayacağını şimdiden merak ediyor. Sorunun cevabı yarışma başlayınca belli olacak.


En Hamarat Benim Sibel

En Hamarat Benim Sibel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.