En Hamarat Benim Sinem kimdir? Sinem Kocaçakır kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Sinem kimdir? Sinem Kocaçakır kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilemeyi sürdürdü zorlu maratonun ilk gününde yarışacak isimler belirlendi ve açıklandı. O isimlerden biri Sinem Kocaçakır oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Sinem kimdir? Sinem Kocaçakır kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni haftanın ilk günü ekranlardaki yerini alıyor. Beş gün boyunca ellerinin marifetleri ve yorumlarıyla birbirlerine karşı üstünlük mücadelesi verecek olan yarışmacılardan biri final etabında 15 bin lira ile evine dönecek. Kıran kırana rekabetin yarışmacıları belli oldu ve o isimlerden biri Sinem Kocaçakır olarak belirlendi. Peki, En Hamarat Benim Sinem kimdir? Sinem Kocaçakır kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 


En Hamarat Benim Sinem kimdir?

Yayınlanan fragmanda kocasını yüzük almadığı için evden kovduğunu söyleyen Sinem Kocaçakır bazı izleyiciler tarafından eleştirildi. Kimileri ise kendisine destek verdi. 26 yaşında. 6 yıllık evli. 5 yaşında bir oğlu var. Silivri'den katılıypr. Aslen Roman. Yemek de yaptığını ve oyun da oynadığını söyledi.

En Hamarat Benim Sinem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.