En Hamarat Benim Tuğçe kimdir? Tuğçe Akkaya Instagram hesabı ile sosyal medyayı salladı

En Hamarat Benim Tuğçe kimdir? Tuğçe Akkaya Instagram hesabı ile sosyal medyayı salladı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı. Birbirinden hamarat yarışmacıların hünerlerini sergilediği zorlu maratonda yarışacak isimlerden biri de Tuğçe Akkaya oldu ve kendisi hakkındaki bilgiler merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Tuğçe kimdir? Tuğçe Akkaya Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin sevilerek izlenen ve yeni sezona damga vuran yapımlarından biri olan En Hamarat Benim'de bugün heyecan devam ediyor. Başlayan yeni hafta ile birlikte yarışmacılar tanıtıldı ve ilk gün Elif Çelik'in evine gidildi. Yarışmada bu hafta boy gösterecek isimlerden biri de Tuğçe Akkaya'ydı. Güzel yarışmacı kendisine ayrılan sürede birincilik mücadelesi verirken diğer günlerde de yorumlarının yanında haftanın kaderini belirleyeecek puanları verecek. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu haline geldi ve detaylar araştırılıyor. En Hamarat Benim Tuğçe kimdir? Tuğçe Akkaya Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Tuğçe kimdir?

Bugün tanıtılan yarışmacılar arasında yer alan Tuğçe Akkaya 31 yaşında. Aslen Manisalı ancak doğma büyüme İstanbul'da. İnternet üzerinden e-ticaret ile ilgileniyor. Evinin temizliğini, parlaklığını ve pırıl pırıl olduğunu kendi gününde göstereceğini söyleyip hem ticaretle uğraşıp hem de yaşamını sürdürmenin üstesinden geldiği için başarı sağlayacağını ifade etti.


En Hamarat Benim Tuğçe kimdir?


 

En Hamarat Benim Tuğçe Instagram hesabı

Güzel yarışmacı bugün ekranda gözüktükten sonra kendisini takip edenlerin yanı sıra ekranları başında programı izleyenler internette sorgulamalara başladı. Instagram hesabı üzerinden satışlar gerçekleştiren Akkaya'nın yarım milyona yakın takipçisi bulunuyor. @tugceakkaya90 adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.