En Hamarat Benim Tuğçe kimdir? Tuğçe Bitikçi kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Tuğçe kimdir? Tuğçe Bitikçi kaç yaşında ve nereli
FOX TV ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de haftanın dördüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla renklenen programda bugün Tuğçe Bitikçi yarışacak ve ardından puanlarını alacak. Genç isim için hafta başından bu yana araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Tuğçe kimdir? Tuğçe Bitikçi kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Beş gün boyuna yaşanacak rekabette yer alarak kendisine verilen sürede yemek ile temizliğini yapacak Tuğçe Bitikçi hakkında en çok söz edilen isimlerden biri oldu. İlk andan itibaren ön plana çıkmayı başaran Tuğçe Bitikçi ile ilgili programın Instagram hesabına yorum yazıldı ve araştırmalar yapıldı. Hayatının etkileyici anları ile birlikte yeni gün yarışmacısına dair bilgiler merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Tuğçe Bitikçi kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


 

En Hamarat Benim Tuğçe kimdir?

Milyonların karşısına çıkarak önce temizliğini sonrasında ise yemeklerini yapacak olan Tuğçe Bitikçi 24 yaşında. Ev hanımı.2 çocuk annesi. Aslen Bingöüllü. Elinden gırgır düşmediğini, nereddeyse yapışık yaşadığını anlattı. Ayrıca suya elinin sürekli suya girmesi gerektiğini yoksa rahatsızlık yaşadığını dile getirdi. Yapamazsın diyenlere inat katıldığını söyledi.


Tuğçe Bitikçi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.