En Hamarat Benim Vildan kimdir? Vildan Koç kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları

En Hamarat Benim Vildan kimdir? Vildan Koç kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en yeni yarışması En Hamarat Benim'de 2. hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş kadının birbirlerine karşı verdikleri mücadelede bugün ilk yarışmacı hünerlerini sergilemek adına milyonların karşısına çıkacak. O isim Vildan Koç oldu. Kendisine verilen sürede en iyi işi yapmak isteyen güzel yarışmacı hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Vildan kimdir? Vildan Koç kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla FOX TV ekranlarındaki yolculuğuna devam eden En Hamarat Benim'de ikinci hafta heyecanı yaşanıyor. Geride kalan cuma gününü ardından gözler bugüne çevrildi ve birbirinden hamarat olduğunu iddia eden beş kadının rekabeti yine doyasıya yaşanacak. Her anı çekişmeli, eğlenceli ve bir o kadar da gergin olmaya aday yapımda bugün marifetlerini milyonlara kanıtlamak ve 15 bin lirayı kazanmak isteyen isimlerden ilki Vildan Koç yarışacak. Temizlik ve yemek konusunda rakiplerini ağırlayıp Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmek isteyen güzel yarışmacı hakkında araştırmalar başladı. En Hamarat Benim Vildan kimdir? Vildan Koç kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Vildan kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 6. bölümde yaışacak olan Vildan Koç aslen Artvinli. 39 yaşında. 10 ve 5 yaşında iki çocuk annesi. Çocuklara yönelik açtığı meslek atölyesinin yanı sıra kafe de işleten yarışmacı, pandemi sebebiyle zor bir dönemden geçti ve farklı bir sektöre atılım yaptı. KOSGEB destekli proje danışlmanlığı görevini üstlendi. Kısa süre önce Samsun'danİstanbul'a yerleşti. Duygusal, eğlenmeyi ve gülmeyi seven, misafir ağırlamaktan hoşlanan bir yapısı var. Gezmeyi çok seviyor. Evini temizlerken türkü dinlemekten hoşlanıyor. İktisat bölümü mezunu, terazi burcu ve Beşiktaşlı.


 

En Hamarat Benim Vildan fotoğrafları

Türkiye'nin karşısına çıkarak 15 bin lira kazanmak için mücadele verecek olan Vildan Koç'un fotoğraflarından bazıları aşağıda yer almaktadır.

En Hamarat Benim Vildan

En Hamarat Benim Vildan

En Hamarat Benim Vildan

En Hamarat Benim Vildan

En Hamarat Benim Vildan


 

En Hamarat Benim Vildan Instagram hesabı

Yarışmanın bugünkü bölümünde en yüksek puanları elde ederek rakiplerine gözdağı vermek isteyen Vildan'ın Instagram hesabı bulunmaktadır. Kendisini 900 civarında kişi takip ediyor. Profili @vildankoc55'tir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.