En Hamarat Benim Vildan Koç kaç puan aldı? 23 Ağustos Pazartesi puanları

En Hamarat Benim Vildan Koç kaç puan aldı? 23 Ağustos Pazartesi puanları
FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının 15 bin lira için vereceği mücadelede ilk gün Vildan Koç yarışacak. Önce temizlik ardından da yemekleriyle kritik bir sınav verecek olan güzel yarışmacının performansı da merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Vildan Koç kaç puan aldı? En Hamarat Benim 23 Ağustos Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Geçen hafta başladığı yayın hayatıyla izleyenleri ekran karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de bugün ikinci hafta yarışmacıları kıyasıya mücadele için hazır. Kolları sıvayarak temizlik ve yemek konusunda birbirlerine karşı üstünlük kurabilmek adına çaba gösterecek beş kadının rekabeti için izleyiciler de televizyon başına geçerek yaşanan her şeye tanıklık etmek istiyor. Haftanın ilk yarışmacısı ise Vildan Koç olarak açıklandı. Bugün yayınlanacak 6. bölümde hünerlerini ortay koyarak milyonları etkilemek isteyen güzel yarışmacının performansı sonrasında alacağı puanlar haftanın şekillenmesi için önemli. Peki, En Hamarat Benim Vildan Koç kaç puan aldı? En Hamarat Benim 23 Ağustos Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Vildan'ın menüsü

Programın 6. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Vildan'ıın performansı merak konusu oldu. Güzelliği ile daha bölüm yayınlanmadan dikkat çeken ve adından söz ettiren yarışmacı hakkında binlerce yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Vildan

En Hamarat Benim Vildan

En Hamarat Benim Vildan

En Hamarat Benim Vildan

En Hamarat Benim Vildan


 

En Hamarat Benim Vildan kaç puan aldı? Puan Durumu

FOX TV'nin çiçeği burnunda yarışması En Hamarat Benim'de yarışacak olan Seda'nın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberiöizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.