En Hamarat Benim Yeşim kaç puan aldı? En Hamarat Benim 16 Eylül Perşembe puanları

En Hamarat Benim Yeşim kaç puan aldı? En Hamarat Benim 16 Eylül Perşembe puanları
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Final öncesinde ekranlara gelecek son günde performansını sergileyecek isim Yeşim Çelik olarak açıklandı. Kendisini Kadir Ezildi'nin değerlendirmesi ile birlikte zirveye taşımak isteyen güzel yarışmacının alacağı puanlar da merak konusu ve şimdiden araştırılıyor. Peki, En Hamarat Benim Yeşim Çelik kaç puan aldı? En Hamarat Benim 16 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile evlere konuk olmayı sürdüren Temizlik Benim İşim'de yepyeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirindn iddialı, yetenekli ve hamarat beş yarışmacının rekabetinde hafta ortasını geçirecek ve rakiplerini ağırlayacak isim Yeşim Çelik oldu. Pazartesi yarışan Gökhan Serbest salı günü toplam 28 puan alan Sevim Canikoğlu'nun ardından hafta ortasında da Zyenep Hoşgör ekranlardaydı. Bugün ise  genç yarışmacının formu sabırsızlıkla bekleniyor. Beş yarışmacı arasındaki en tecrübeli isim olarak öne çıkan Hoşgör'ün puanları şimdiden herkesi meraklandırıyor. Peki, En Hamarat Benim Yeşim kaç puan aldı? En Hamarat Benim 16 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.



 

En Hamarat Benim Yeşim'in menüsü

Programın 24. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Çelik'in performansı merak konusu oldu. Evinin dubleks olması Yeşim Hanım'a dezavantaj sağlayacak mı yoksa her şeyin üstesinden gelebilecek mi? sorusunun yanıtı sabırsızlıkla bekleniyor. Diğer yandan hayatta olduğu kadar yarışmada da mücadeleci yanını ortaya koyacak Yeşim'in kendine inancı tam. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.
 

En Hamarat Benim Yeşim


 

En Hamarat Benim Yeşim kaç puan aldı? Puan Durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Yeşim'in puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Tecrübeli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.