En Hamarat Benim Yüksel Dörtdişli kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Yüksel Dörtdişli kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen En Hamarat Benim'in 11'inci haftası bugün sona eriyor. Birbirinden iddialı ve hamarat olduklarını düşünen beş yarışmacının Gaziantep'te verdiği mücadelede artık son anlar. Haftanın son yarışmacısı Yüksel Dörtdişli hünerlerini sergileyecek. En Hamarat Benim Yüksel Dörtdişli kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunuculuğunu üstlendiği En Hamarat Benim'in 55. bölümü başladı. Pazartesiden beri yayınlanan haftanın ilk gününde tanıtılan yarışmacılar arasında bulunan Yüksel Dörtdişli adından söz ettirmeyi başarmıştı. Kendisi Sema Benli, Zuhal Keleş, Şenay Korkmaz Aslan ve Filiz Aslan'ın ardından performansını sergileyecek. Bunun için de oldukça hırslı ve bunu kanıtlamak amacında. Ayrıca ilk andan itibaren hakkında binlerce sorgulama gerçekleştiriliyor ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Cuma günü 15 bin lirayı kazanmak isteyen tecrübeli yarışmacı da iddiasını ortaya koydu. Peki, En Hamarat Benim Yüksel Dörtdişli kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Yüksel kimdir?

Pazartesiden bu yana devam eden yeni haftanın son yarışmacısı olarak 55. bölümde yaırşacak olan Yüksel Dörtdişli'nin kendi günündeki yemekleri ve puanları kadar hayatına dair bilgiler de öğrenilmek isteniyor. İşte Yüksel Dörtdişli kimdir? sorusunun yanıtı...

  • 60 yaşında
  • Ev hanımı
  • Gaziantep'te oturuyor
  • Kendince temiz ve hamarat
  • 17 sene kayınvalidesi ile oturdu.
  • Canı sıkıldıkça hamur işi yapıyor

En Hamarat Benim Yüksel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.