Esra Erol'da Nurgül kimdir? Selver Ayçiçek ve Semanur Yahar'ı bulmak istiyor

Esra Erol'da Nurgül kimdir? Selver Ayçiçek ve Semanur Yahar'ı bulmak istiyor
ATV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Esra Erol'da bir kayıp ve kavuşma dosyasını daha açtı. Nurgül canlı yayına katılarak Annesi Selver Ayçiçek ve kardeşi Semanur Yahar'ı bulmak istediğini söyledi. Esra Erol'da Nurgül kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Esra Erol'un sunumuyla ATV ekranlarında reyting zirvesine oynayan Esra Erol'da her gün birbirinden çarpıcı konuları ele alan, dosyaları işlemeyi ve her detayı incelemeyi sürdürüyor. Pazartesiden bu yana devam eden  haftanın üçüncü gününde ilk konuk Nurgül'dü. Annesi Selver Ayçiçek ve kardeşi Semanur Yahar'ı bulmak adına stüdyodaydı. Hamile kadın Esra Erol'dan yardım istedi ve dosya açıldı. Peki, Esra Erol'da Nurgül kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.




Esra Erol'da Nurgül kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Esra Erol'da sayesine ailesine kavuşmak isteyen Nurgül Hanım 5 yaşında iken evlatlık verildi. Kendisini büyüten ailesini çok sevdiğini söyledi. 2 çocuk sahibi ve 23 yaşında. Evliliğinde çok mutlu olduğunu ifade etti.


Esra Erol'da Nurgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.