Esra Erol'da Ömer Tıkıç ve Şaduman Tıkıç kimdir? Aziz ile kaçtı mı

Esra Erol'da Ömer Tıkıç ve Şaduman Tıkıç kimdir? Aziz ile kaçtı mı
ATV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Esra Erol'da hafta ortasında da ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden önemli konuların işlenmeye devam edildiği günde Esra Erol yine ilgiyle izleniyor. Günün ilk konuğu ise Ömer Tıkıç oldu ve eşinden boşanmak istediğini söyledi. Peki, Esra Erol'da Ömer Tıkıç ve Şaduman Tıkıç kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Milyonların vazgeçilmezi haline geldiği televizyon ekranlarında yıllardır başarıyla yayınlarına devam eden Esra Erol, kendi adını taşıyan programında yine seyircilerin karşısına çıktı. "Yalnız değilsiniz, çünkü Esra Erol var" sloganı ile herkese umut olmaya çalışan başarılı sunucu ilk konuk olarak Ömer Tıkıç ve annesi Tahlikye Tıkıç'ı ağırladı. Ömer, eşi Şaduman'ın Aziz ile kaçtığını söyledi. 


 

Esra Erol'da Ömer Tıkıç kimdir?

Annesi Tahliye Hanım ile stüdyoya gelen Ömer Tıkıç, eşinden boşanmak istiyor. Genç adam çocuğunu da kurtarmak adına yaşadıklarını anlattı. Eşinin kısa süre önce yakın akrabaları Aziz Bey ile kaçtığını ifade etti. 37 yaşında. 9 yıllık evli. Aslen Ordulu.


ömer tıkıç şaduman tıkıç esra erol'da

Esra Erol'da Şaduman Tıkıç kimdir?

Bir sene önce evi terk eden Şaduman Hanım o dönem hamileydi. Eşinin akrabası olan Aziz Tıkıç ile ilişkisi olduğunu öğrendi. Babasının eve aldmadığı Aziz'e kapısını açam Ömer kendisinden ihanet gördüğünü anlattı. Eşinin telefonla oynadığnı görünce cihazı istediğini ve whatsapp grubunda farklı kişilerle görüştüğünü söyledi. Esra Erol programında dosyayı açto.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.