Esra Erol Mürsel kim 8 Mayıs Pazartesi? Zeynep Meral (Yılmaz) kimdir?

Esra Erol Mürsel kim 8 Mayıs Pazartesi? Zeynep Meral (Yılmaz) kimdir?
ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına kendisinden ayrılan eşi için katılan Mürsel Bey’in kim olduğu merak konusu oluyor.

Cansev Temuçin - Esra Erol’un sunuculuğunu üstlendiği ve Atv’de izleyici ile buluşan Esra Erol’da programına konuk olan Mürsel Bey, eşi Zeynep Meral'i arıyor. Mürsel Bey'in programa konuk olmasının ardından programı izleyenler, Mürsel'in eşi Zeynep Meral (Yılmaz)'ın kim olduğunu araştırmaya başladı. İşte Esra Erol'da programının 8 Mayıs 2023 Pazartesi günü yayınlanan programında yaşananlar.

8 Mayıs 2023 Pazartesi günü yayınlanan programının ilk konuğu Mürsel Bey oldu. 24 yıldır beraber olduğu eşini arayan Mürsel Bey, eşinin sosyal medyadan tanıştığı Murat Bey’e kaçarak kendisine tuzak kurduğunu iddia etti. İki çocuğu bulunan Murat Bey, eşinin TikTok uygulamasını kullanmaya başladıktan sonra değiştiğini söyledi. Daha sonra babasından gelen parayı almak için eşinin kendisinden boşanmak istediğini dile getiren Mürsel Bey, eşinin boşanması için kendisine baskı uyguladığını da iddia etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.