EXXEN Konuşanlar 31. bölüm izle | Konuşanlar 3. sezon 31. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 31. bölüm izle | Konuşanlar 3. sezon 31. bölüm Youtube tek parça full izle
Transfer olduğu EXXEN'de yeni sezonuna geçen hafta başlayan Konuşanlar'da bir cuma günü daha geldi. Birbirinden komik anlara sahne olan programda seyirciler yine gülmekten kırılacak. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla yayınlanacak olan gösteride herkes yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Dopdolu 1 saatlik şova tanıklık etmek isteyenler bu anları izleyebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 31. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Acun Ilıcalı'nın Youtube'dan transfer ederek kadrosuna kattığı ve milyonlarca da izlenme sayısı yakaladığı Konuşanlar'da yepyeni bir hafta daha platformdaki yerini alıyor. Her gösteride konuk olan seyircilerle birlikte çok dolu bir saatlik gösteri sunan Hasan Can Kaya'yı izlemek isteyenler de ekran karşısına kilitlenecek. Harbiye Açıkhava Tiyatorsu'nda dahi hınca hınç bir ortamda gerçekleşen talk showun yeni bölümü şimdiden araştırılarak izlenmek isteniyor. Bulunduğu platformada en yakın rakibine fark atan ve her geçen gün izleyici kitlesini daha da yukarı çeken Konuşanlar yine çok konuşulacak. Her cuma sabah saatlerinde Acun Ilıcalı'nın dijital yayın kanalı EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı sakın kaçırmayın. EXXEN Konuşanlar 31. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Konuşanlar 3. sezon 31. bölüm shot yayını ne zaman?

Gösterinin rutini haline gelen fragman ve shot paylaşımları için izleyiciler araştırmalarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Konuşanlar'ın 5 dakikaya yakın süre ile yeni bölümünden kesitlerinin sunulduğu yayın için herkes Youtube'da hazır bekliyor. Bilindiği gibi EXXEN'de yayınlanan yeni bölümlerin yanısıra bu iki paylaşım Youtube'da yapılıyor. Shot yayın perşembe günleri 15.00'te yayınlanıyor.

hasan can kaya


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yeni sezona başlandı. Verilen aranın sona ermesi sebebiyle hasreti çekilen başarılı standupçı yine komik konuklarıyla adından söz ettirdi. İrem, Gülefer ve Sinem'in anlattıkları ile bölüme damga vurduğu gösteri ilgiyle izlendi. Sinem erkekler hakkındaki cesurluğuyla dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.