EXXEN Konuşanlar 54. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 54. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 54. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 54. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen talk showu olma unvanını kalıcı hale getirmeyi başaran Konuşanlar'ın yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden komik anlara sahne olacak gösteride yine çok sayıda renkli katılımcının anlatacakları seyircileri güldürecek ve doyumsuz bir saat geçirilecek. Pogramı izlemek isteyenler sorgulamalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 54 bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Formatının sahibi olduğu Konuşanlar'da birbirinden renkli katılımcıları Pera'da ağırlayan Hasan Can Kaya bu hafta da EXXEN'deki yerini alıyor. Her cuma günü yayınlanan bölümleri ile izleyenleri kahkahaya boğan barşılı komedyen yine adından söz ettirmeyi başaracak. Kaya misafirleriyle hem salondakileri hem de ekranları başındaki hayranlarını gülmeye doyuracak. Konuşanlar'ı izlemek isteyenler de internet üzerinde sorgulamalarda bulunarak bir an önce yeni bölümü seyretmek için sabırsız. EXXEN Konuşanlar 54. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konuşan olarak sahneye çıkan isimleri değerlendirebilirsiniz.  İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 54. bölümde neler yaşanacak?

Otoparkçılık ve zombilik yaptığını söyleyen bir konuşan salonu yıktı geçti. Maldivler'e balayı için aldığı biletlerle tek başına giden ve evlilikten 3 hafta önce ayrıldığını ve orada sevgili bulduğunu anlattı. Sandalyede oturan bir konuşan da sevgilisinin kuzeniyle ilişkisini yakaladığını itiraf etti. Yine anlatılanlara büyük bir coşku ile güleceğiniz bölüm sizleri bekliyor.

Konuşanlar 2. sezon 54. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 


 

Konuşanlar 2. sezon 54. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.