GAİN TV üyelik ne kadar? GAİN üyelik fiyatı 2023

GAİN TV üyelik ne kadar? GAİN üyelik fiyatı 2023
GAİN’in satılmasının ardından platformun üyeleri veya yeni üye olmak isteyenler fiyatlarla ilgili araştırmaya girişti. Peki GAİN’in üyelik ücreti ne kadar?

Fatma Müge Yücetürk - 2020 yılında Gözde Akpınar tarafından kurulan ve 2023 yılında Rams Türkiye İnşaat Grubu’na satılan GAİN’in üyelik fiyatları merak konusu oluyor. 

Türkiye’nin ilk yerli sermaye ile kurulan dijital dizi ve film izleme platformu olan GAİN, abonelikleri yıllık ve aylık olarak iki kategoriye ayrılıyor. 2023 Nisan ayında GAİN’in güncel fiyatları ise platformun resmi internet sitesinde yer alıyor.

GAİN aylık fiyatı ne kadar?

Buna göre, GAİN’in orjinal yapımlarını, reklamsız olarak izlemenin aylık bedeli 34,90 TL. Bu kategoriyi seçen kullanıcılar, aynı anda 3 farklı ekrandan GAİN’i izleyebiliyor ve tüm GAİN içeriklerine erişim sağlayabiliyor.

[related-posts id="100381" color="bg-primary"][/related-posts]

GAİN yıllık ücreti ne?

GAİN’in üyelerine sunduğu bir başka abonelik yöntemi ise yıllık üyelik oluyor. Bu seçeneği tercih eden üyeler, yine 3 farklı ekrandan, reklamsız olarak tüm GAİN içeriklerine ve orijinal yapımlarına erişim sağlayabiliyor. 2023 Nisan ayında GAİN yıllık abonelik bedeli ise 262,80 TL olarak belirleniyor.

GAİN kime satıldı?

Yerli dijital film ve dizi izleme platformu GİAN hisse satışı haberleri ile gündem oldu. 2020 yılından beri Gözde Akpınar’a ait olan şirketin tüm hisseleri, Rams Türkiye İnşaat Grubu’na satıldı. Satış bedeli açıklanmazken, GAİN Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Akpınar’ın 1 Haziran’a kadar görevinin başında kalmaya devam edeceği öğrenildi.

GAİN ne demek?

2020 yılında Gözde Akpınar tarafından kurulan GAİN isimli dijital dizi ve film izleme platformunun isminin anlamı da merak konusu oluyor. GAİN’in Güzel Ahlak İyi Niyet kelimelerinin baş harflerinin birleşimi ile oluşturulduğu biliniyor. Ayak İşleri, On Bin Adım ve Metot gibi projeleri ile adından söz ettiren GAİN’in 2 milyondan fazla üyesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.