Gelinim Mutfakta 10 Şubat 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 10 Şubat 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansları ile birlikte lezzet savaşına sahne olan programda yine dört gelin ve kayınvalide amansız bir rekabet içine girecek. Fırında pirzola ile verilecek birincilik mücadelesi herkesi ekran başına kilitleyecek. Peki, Gelinim Mutfakta 10 Şubat 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.

Nursel Ergin'in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta'da hafta finali öncesindeki son gün Kanal D ekranlarındaki yerini alıyor. Dört takımın çetin savaşına tanıklık edilen programın yeni gününde de gelinler yemeklerini yapacak, kayınvalideler ve güzel sunucu Nursel Ergin puanlayacak. Gün sonunda en çok puan toplayan takım çeyrek altını kazanırken final öncesinde de moral bulmuş olacak. Seyirciler de kimin kazanacağını öğrenmek adına sorgulamalarda bulunuyor. Peki, Gelinim Mutfakta 10 Şubat 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.

Miyase birinci oldu

Dün yayınlanan haftanın üçüncü gününde üç yarışmacının puanları birbirlerine çok yakındı. 16 puan toplayan Deniz çeyrek altını yakasına takmayı başardı. İkinci sırada ise bir önceki günün birincisi Miyase vardı ve 15 puan aldı. Güzel yarışmacıyı 14 puanla Yeşim takip etti. Hülya ise 7 puanla son sırada yer aldı.


Hülya: 34 +
Yeşim: 36 +
Miyase: 53 +
Deniz: 45 + 


 

10 Şubat Perşembe Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum