Gelinim Mutfakta 14 Ekim 2021 Perşembe puan durumu - Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 14 Ekim 2021 Perşembe puan durumu - Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni gün başladı. Gelinlerin atom dana hazırladığı, kayınvalidelerin ise puanlarını verdiği programda bugün sunucu Demet Akalın yerini almadı. Yarışmacılar birbirlerine verecekleri puanlarla birlikte birinciyi belirleyecek ve çeyrek altının sahibi belli olacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 14 Ekim 2021 Perşembe puan durumu haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da bugün haftanın dördüncü günü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Gelin ve kayınvalidelerin amansız rekabetinin sürdüğü programda bugün yine herkes altın mücadelesi verecek. Atom dananın hazırlandığı günde gelinler hamaratlıklarını konuşturacak ve kayınvalideler puanlayacak. Bugün Demet Akalın yok ve yerine herhangi bir puanlama yapılıp yapılmayacağı soru işareti. Güzel sunucunun programda yer almadığı günde zorlu maratonun nasıl sonuçlanacağını merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 14 Ekim 2021 Perşembe puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 14 EKİM 2021 PERŞEMBE PUAN DURUMU

Aslıhan: 50 + ?

Yaren: 53 + ?

Yeşim: 49 + ?

Büşra Nur: 24 + ?


14 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinlerin yarıştığı bugün henüz birinci belli olmadı...


DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta'da haftanın dördüncü günü de heyecanla bekleniyordu. Yarışmanın son bölümde Yeşim 21 puan almıştı. İkinci sırada ise 16 puanlı Yaren vardı. 13 puanlı Aslıhan 13 puanla üçüncü oldu. Büşra Nur kötü performansını üçüncü günde de sürdürdü ve son sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.