Gelinim Mutfakta 14 Şubat 2022 Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 14 Şubat 2022 Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile özellikle ev hanımlarının vazgeçilmezi haline gelen Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımda bulunan gelin ve kayınvalidelerin mücadelesine tanıklık edilen zorlu maratonun ilk gününde yine herkes birincilik için ter dökecek ve gün sonunda altın kazanan takım belirlenecek. Herkes ilk galibi öğrenmek için sabırsız. Peki, Gelinim Mutfakta 14 Şubat 2022 Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.

Gelinim Mutfakta 14 Şubat 2022 Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu herkes tarafından merak ediliyor. Programın izleyicileri büyük bir heyecana sahne olacak ve yeni gelin ile kaynanasının mücadelesini ekranlara taşıyacak maratonda kazananı öğrenmek istiyor. Bu sebeple de araştırmalarda bulunuluyor. Hasret Ural ve Nurten Kangal'ın da ilk günden itibaren altın yarışına katılarak iddiasını ortaya koymak istediği Gelinim Mutfakta'da ilk kazanan şimdiden izleyicileri heyecanlandırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta 14 Şubat 2022 Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.


 

Miyase birinci oldu

Cuma günü yayınlanan geçen haftanın son bölümünde bir gelin ve kayınvalide birincilik sevinci yaşarken diğeri ise elendi. Beş bileziğin sahibi 87 puanla Miyase olmuştu. Deniz ise 77 puanla ikinci sırada yer almıştı. Yeşim 68 puanla haftayı üçüncü tamamladı. Hülya 57 puanla son sıradan kurtulamadı ve elendi.


Hasret: 
Yeşim: 
Miyase: 
Deniz: 


 

14 Şubat Pazartesi Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.