Gelinim Mutfakta 16 Şubat 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 16 Şubat 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen sürede elde edecekleri puanlar sonrasında oluşacak sıralama merakla bekleniyor. İzleyicilerin anbean ekran karşısında olacağı zorlu rekabette herkes gözünü gün sonuna çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 16 Şubat 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Nursel Ergin'in sunumuyla ekranlardaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'da bugün yepyeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her anında büyük bir lezzet savaşına sahne olan programın yeni gününde de gelin ve kayınvalideler yine koyasıya rekabete girişecek. Önce yemekler hazırlanacak ardından da puanlamalar yapılacak. Başarılı sunucu Nursel Ergin'in de puanları eklenince günün kazananı ortaya çıkacak. Zaman zaman kura ile de belirlenen çeyrek altının sahibi çin izleyiciler de yarışmacılar da çok sabırsız. Adım adım finale doğru gidilen günlerin üçüncüsünde yine herkes ekran başına kilitlenecek. Peki, Gelinim Mutfakta 16 Şubat 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Yeşim birinci oldu

Dün yayınlanan haftanın ilk gününde Yeşim adeta şov yaptı. Soslu çıtır patlıcanı yaparak birincilik mücadelesine girişen dört gelin arasından en yüksek puanı toplayan Yeşim altının da sahibi oldu. 21 puan toplayan güzel gelini 17 puanla Miyase takip etti. Deniz ve Hasret ise 10'ar puanla son sırada yer aldı.


Hasret: 10
Yeşim: 21
Miyase: 17 
Deniz: 10


 

16 Şubat Çarşamba Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.