Gelinim Mutfakta 17 Aralık Cuma puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu kim elendi?

Gelinim Mutfakta 17 Aralık Cuma puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu kim elendi?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni hafta tamamlanıyor. Birbirinden hamarat gelinlerin performansını sergilediği programda bugün bir takım birincilik sevinci yaşarken diğeri ise elenme üzüntüsüyle veda edecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu kim elendi? Gelinim Mutfakta 17 Aralık Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

Emel Özkızıltaş'ın sunumuyla yayınlanan Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Hamarat ve iddialı gelinlerin dört gün boyunca yemeklerini hazırladığı, bugün de tatlılarıyla birincilik için yarıştıkları mücadelede beş bilezik kazanacak takım merak konusu. Diğer yandan bir diğer takımda elenerek programdan ayrılacak. Bugün elde edilecek sıralama takımların da kaderini belirleyecek. Her anı lezzer ve bir o kadar da mücadele dolu yarışmada herkesin gözü gün sonunda. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 17 Aralık Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

GELİNİM MUTFAKTA 17 ARALIK CUMA PUAN DURUMU

Fenomen programın yeni bölümde birinci ve sonuncu gelin ve kayınvalide kadar elenecekler de merak konusu. Herkes bugün elde edilecek sonuçlara göre gerçekleşecek sıralama Emel Özkızıltaş tarafından açıklanacak. Aslıhan'ın en yakın elenme adayı olduğu yayında Yeşim ise ilk sırada.

Aslıhan: 57 + 3 = 60
Yeşim: 62 + 10 = 72
Miyase: 57 + 11 = 68
Damla: 59 + 11 = 70


 

17 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.