Gelinim Mutfakta 17 Şubat 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 17 Şubat 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni bölüm başlıyor. Hafta finali öncesinde son kozlarını paylaşacak olan dört gelin ve kayınvalide alacakları puanlarla birlikte cuma gününe avantajlı girebilmenin yollarını arıyor. Her anı lezzet savaşına sahne olan zorlu rekabette gözler gün sonuna çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 17 Şubat 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Kanal D'nin sevilerek takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın mücadelesine sahne olan yarışmada herkes altın alabilmek adına gayret gösteriyor. Gelinlerin yemeklerini hazırlayacağı, Nursel Ergin'in ve kayınvalidelerin puanlayacağı yemeklerin ardından oluşacak sıralama sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 17 Şubat 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Yeşim yine birinci oldu

Dün yayınlanan haftanın ikinci gününde Yeşim adeta şov yaptı. Bir birincilik daha elde eden güzel gelin, 20 puan alarak çeyrek altını kazandı. İkinci sırada ise Deniz ve Hasret vardı. 15 puan alan iki yarışmacının ardından 13 puanla Miyase sonuncu oldu.


Hasret: 38
Yeşim: 59
Miyase: 47 
Deniz: 34


 

17 Şubat Perşembe Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.