Gelinim Mutfakta 26 Ocak 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 26 Ocak 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci günü başlıyor. İddialı kayınvalideler ve hamarat gelinlerin Arnavut böreği ile yarışacağı zorlu mücadelede yaşanacaklar da merak konusu. Herkesin gözü gün sonunda. Peki, bugün Gelinim Mutfakta'da kim çeyrek altın kazandı? Gelinim Mutfakta 26 Ocak 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam eden Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonun yeni bölümünde yaşanacak rekabet yine heyecanla takip edilecek. Miyase, Dilara, Yeşim ve Damla arasında hangisinin en yüksek puanı elde ederek çeyrek altını yakasına takacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Yemek ise Arnavut böreği olarak belirlendi. Peki, bugün Gelinim Mutfakta'da kim çeyrek altın kazandı? Gelinim Mutfakta 26 Ocak 2022 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta'da kim çeyrek altın kazandı?

Bugün tam 853. bölümü ile yayınlanacak olan programda dört gelin kendilerine verilen malzemeleri süre içerisinde yetiştirmeye çalışacak. Bu sebeple ellerini hızlı tutmak zorundalar. Arnavut böreğini en iyi hazırlayan bugün birincilikle stüdyodan ayrılacak. Gelinim Mutfakta'da çeyrek altın kazanan isim açıklanınca haberimizde yer alacak. Güncel puan durumu aşağıda yer alıyor;

Dilara Aydoğan: 8
Yeşim Çalışkan Öksüz: 18
Miyase Türkel: 17
Damla Saçıkara: 14


 

26 OCAK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.