Gelinim Mutfakta 7 Şubat 2022 Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 7 Şubat 2022 Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D ekranlarının sevilerek takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden hamarat gelinlerin yemek konusundaki marifetlerini konuşturduğu, iddialı kayınvalidelerin ise puanlarıyla güne yön verdiği zorlu rekabette herkes birincilik için boy gösterecek. Nursel Ergin'in kazananı açıklayacağı yarışmada herkesin gözü altını yakasına takacak isimde. Peki, Gelinim Mutfakta 7 Şubat 2022 Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.

Türkiye'nin en lezzetli yemek yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'nın yeni bir haftasına daha merhaba deniyor. Türk ve dünya mutfağından birçok lezzeti bir araya getirerek onları ekranları başındaki izleyicilere sunan programda gelin ve kayınvalidelerin rekabeti nefes kesecek. Yeni haftada boy gösterecek dört yeni yarışmacı zorlu maratonu ilk sırada tamamlayabilmenin yollarını ararken Yeşim ve Miyase de altınlarına yenilerini ekleyebilmek için savaşacak. İlk gün her zaman çok daha zor ve stresli. Herkes iyi bir başlangıç yapabilmek amacında. Peki, Gelinim Mutfakta 7 Şubat 2022 Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.


2 gelin ilk sınavında!

Cuma günü yayınlanan geçen haftanın son bölümünde flaş bir olay yaşandı. Nursel Ergin, Damla ve Yasemin'in programda olmayacağını duyurarak yeni gelinleri ve kayınvalidesini davet etti. Hülya ve Deniz ilk günleri olması sebebiyle finalde eleme yapılmadı ancak bugünden itibaren korakor bir sınavın içerisinde kendilerini bulacaklar.


Hülya: 
Yeşim:
Miyase:
Deniz: 


 

7 Şubat Pazartesi Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.