Gelinim Mutfakta 8 Ekim 2021 Cuma puan durumu - Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve elendi?

Gelinim Mutfakta 8 Ekim 2021 Cuma puan durumu - Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve elendi?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın son günü. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasından bugün biri beş altın mücadelesi verirken diğeri ise veda edecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve elendi? Gelinim Mutfakta 8 Ekim 2021 Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.

Demet Aklın'ın sunumuyla yeni haftasına veda edecek olan Gelinim Mutfakta'da final heyecanı yaşanıyor. Dört takımın kıyasıya mücadelesine sahne olan programda elde edilecek puanlar herkes tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. gün sonunda önce bölüm birincisi ardından da haftanın kazananı açıklanacak. Herkesin gözü sonuçlarda. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve elendi? Gelinim Mutfakta 8 Ekim Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 8 EKİM 2021 CUMA PUAN DURUMU

Yayınlanan son bölümünde nefes kesen bir mücadeleye sahne olan Gelinim Mutfakta'da Yeşim 21 puan almıştı ancak 2 puanı silindi. Bu sebeple 19 puanla günü bitirdi. Yine de çeyrek altını yakasına takmayı başarmıştı. Aslıhan 16 puan alarak ikinciliği elde etti. Üçünsü basamakta ise 15 puanlı Sümeyye vardı. Yaren 11 puanla sonuncu oldu.

Aslıhan Kaya: 61

Yaren Maden: 56 

Yeşim Öksüz: 64

Sümeyye Demir: 64


gelinim mutfakta


 

8 EKİM CUMA GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM?

8 Ekim Cuma günü Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalidelerden en yüksel puanı alarak çeyrek altını kazanan isim haberimizde yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.