Gelinim Mutfakta 8 Şubat 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 8 Şubat 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor: Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla çeyrek altın rekabetine girdiği program bugün de ilgiyle takip edilecek. Tavuk kalamarın hazırlanacağı günde gelinler en yüksek puanı almaya çalışacak. Peki, Gelinim Mutfakta 8 Şubat 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımda bulunan 8 yarışmacının amansız rekabetine sahne olan programda yine Türkiye ve dünya mutfağından lezzetler seyircilere sunulacak. Tavuk kalamar ile çeyrek altın mücadelesinin gerçekleşeceği günde herkes gözünü bölüm sonuna çevirdi. Dört gelinin tek hedefi yarına moralli girebilecek puanları elde etmek. Peki, Gelinim Mutfakta 8 Şubat 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.


İlk haftaya birincilikle başladı

Dün yayınlanan yeni haftanın ilk gününde gelinler kozlarını paylaştı. İlk haftalarında bulunan yarışmacılardan Deniz 18 puan topladı ve Miyase ile kuraya kaldı. Çekilen kurada altının sahibi oldu. Deniz ise 13 puan topladı. Yeşim haftaya kotü bir başlangıç yaparak 11 puanla kendine son sırada yer buldu.


Hülya: 18
Yeşim: 11
Miyase: 18
Deniz: 13


 

8 Şubat Salı Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.