Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan ve kayınvalidesi Nurten Kuşatan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan ve kayınvalidesi Nurten Kuşatan kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Bugün yayınlanacak olan 721. bölümü ile büyük sezon finaline başlayacak Gelinim Mutfakta'Nın yeni haftası ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kayınvalideleri ile birlikte vereceği mücadele nefes kesecek. Yarışacak takımlar da belli oldu. Buna göre Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan ve kayınvalidesi Nurten Kuşatan birincilik için savaşacak. Peki, Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan ve kayınvalidesi Nurten Kuşatan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu ile başlayan sezonu Seda Sayan ile sona erdirmeye hazırlanan Gelinim Mutfakta'da bir hafta daha başlıyor. Dört takımın beş gün boyunca kozlarını paylaşacağı zorlu maratonda yarışacak isimler de belli oldu. Buna göre hamaratlıklarını ve kayınvalideler odasındaki iddiasını gösterecek takımlar açıklandı. Daha önce adından söz ettirmeyi başaran yarışmacılardan Aysun en iyi yemekleri yapabilmek adına mutfağının başına geçecek. Peki, Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan ve kayınvalidesi Nurten Kuşatan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta Aysun kimdir?

Bugünden itibaren mutfakta hünerlerini göstererek rakibelerini geçmeye çalışacak olan Aysun Kuşatan 24 yaşındadır. Genç yarışmacı aslen Sakaryalıdır. Üniversite öğrencisidir. 5 yıllık evlidir ve 4 yaşında bir erkek çocuğu sahibidir. İstanbul Pendik'ten yarışmaya katılıyor. Kendisini pratik, çözümcü ve hırslı olarak tanımlıyor. Yarışmada kayınvalidesi ile birlikte altınları toplamaya geliyor. Daha önce Zuhal Topal'la Sofrada programına da katılarak kamera önü deneyimi yaşadı.
 


Gelinim Mutfakta Aysun Instagram hesabı

Yarışmaın yeni gelini olan Aysun Kuşatan'ın kendisine ait ve aktif bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Bugünden itibaren adını daha da fazla kişiye duyurması ve takipçilerinin artması beklenmektedir. Siz de @aysunkusatan hesabından kendisini takip edebilirsiniz.


Aysun Kuşatan

Aysun Kuşatan

Aysun Kuşatan

Aysun Kuşatan

Aysun Kuşatan

Gelinim Mutfakta Nurten kimdir?

Bugünden itibaren gelinini diğer kayınvalidelerin eleştiri oklarından kalkan gibi korumaya çalışacak ve puanları ile birinciliğe oynayacak olan Nurten Kuşatan, 1969 doğumludur. 51 yaşındadır. Aslen Ardahanlıdır. Gelini Aysun Kuşatan ile adeta abla kardeş gibidir. Nurten Hanım'ın titizlik takıntısı vardır. Daha önce Zuhal Topal'la Sofrada programına da katılarak kamera önü deneyimi yaşadı.



Gelinim Mutfakta Nurten Instagram hesabı

Yarışmanın yeni yarışmacısı ve kayınvalidesi Nurten Kuşatan'ın kendisine ait bir hesabı vardır. Bugünden itibaren katılacağı bölümlerle takipçisi sayısını artırması bekleniyor. Kendisini @nurtenkusatan hesabından takip edebilirsiniz.


Nurten Kuşatan


Nurten Kuşatan


Nurten Kuşatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.