Gelinim Mutfakta Dilek kimdir? Dilek Kes Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Dilek kimdir? Dilek Kes Instagram hesabı
Kanal D ekranlarında adım adım 900 bölüme doğru giden yayın hayatında ilgiyle izlenen Gelinim Mutfakta'nın yeni haftasına bugün merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratona bugün Dilek Kes ve kayınvalidesi Hatice katılıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Dilek Kes ve kayınvalidesi Hatice kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Nursel Ergin'in sunuculuk koltuğunda oturduğu Gelinim Mutfakta'da 169'uncu hafta bugün başlıyor. Gelin ve kayınvalidelerin amansız rekabetine sahne olan ve altınların kazanılması için ter dökülen programa bugün yeni bir takım daha katılıyor. Yeliz ve kayınvalidesi Ayfer'in elenmesinin ardından bugün yerlerine Damla Kes ve kayınvalidesi gelecek. Kendileri hakkında pek çok araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta Dilek Kes kimdir? Instagram hesabı haberimizde.



Gelinim Mutfakta Dilek kimdir?

Programın yeni haftasında kayınvalidesi Hatice ile birlikte altın mücadelesine dahil olacak gelin Dilek 44 yaşında. Nursel Ergin'in "Ah çok güzelsiniz" sözleri ile dikkat çektiği genç yarışmacı, dişli bir rakip olduğunu Miyase'ye gösterdi ve "Hoş geldin Dilek abla" sözüne karşılık "Hoş bulduk da ne ablası?" diye çıkıştı. Kendisinin nasıl bir performansı olacağı sabırsızlıkla bekleniyor.

Gelinim Mutfakta Dilek Kes


 

Gelinim Mutfakta Hatice kimdir?

Gelini Dilek ile beraber hem çeyrek altın hem de beş bilezik kazanmak isteyen Hatice Hanım kayınvalideler odasındaki yerini aldı ve "Benim Atalarım Beylerbeyi sarayında yaşamışlar" sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. Güzelliği ile de Nursel Ergin'i etkilemeyi başardı.


gelinim mutfakta hatice

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.