Gelinim Mutfakta Ebru Karabacak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Ebru Karabacak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Hafta içi yayınlanan yarışmalar arasında en uzun soluklu programlardan biri haline gelen ve bugün 4. sezonuna merhaba diyen Gelinim Mutfakta'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden hamarat gelinlerin ve iddialı kayınvalidelerin yarıştığı zorlu maratonda altın yarışı sürecek. Gelinlerden biri ise Ebru Karabacak oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Ebru Karabacak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Fatih Ürek ile başlayan, Onur Büyüktopçu ve Seda Sayan ile devam eden Gelinim Mutfakta 4. sezonunda Demet Akalın'ı ekranlara taşıyor. Bu sezon güzel şarkıcının sunacağı programda altın mücadelesi verecek birbirinden iddialı gelinler ve kayınvalideler şimdiden sabırsız. Aynı durum seyirciler için de geçerli. Kendisine verilen sürede yemeklerini hazırlamak için ocağının başına geçecek ve marifetlerini sergileyecek gelinlerden biri Ebru Karabacak oldu. Onu daha önce farklı bir yarışmadan daha tanıyoruz ve bu bilgileri de sizlere aktaracağız. Peki, Gelinim Mutfakta Ebru Karabacak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



 

Ebru Karabacak kimdir?

Yeni sezonun en iddialı isimlerinden biri olan Ebru Karabacak 27 yaşında. Üniversite öğrencisi. Kicboks hocalığı yapıyor. Eşi Levent Karabacak ile 4 senedir evli. Kayınvalidesi Nuray Savaş ile katıldığı programda diline güvendiğini, kendisinin de el marifetleri ile birinci olacağını söyledi. Daha önce Asuman Krause'nin sunumuyla ekranlara gelen Sevgili Dünürüm'de yarıştı. Yayın süresi 9 hafta olan yarışmanın 5'ini hafta birinciliği ile tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı. Bu performansını Gelinim Mutfakta'da da sürdürmek amacında.

gelinim mutfakta ebru karabacak

gelinim mutfakta ebru karabacak

gelinim mutfakta ebru karabacak
 


Ebru Karabacak Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta'ya katılan yarışmacılar hakkında en çok merak edilen konulardan biri de sosyal medya profilleri. Güzel yarışmacıyı Instagram'da 22 binden fazla kişi takip ediyor. Profiline @ebidik hesabından ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.