Gelinim Mutfakta Yekta kimdir? Ahenk Yekta Yeşilyurt Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Yekta kimdir? Ahenk Yekta Yeşilyurt Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasındaki rekabette cuma günü veda eden Yağnur ve Nilgün'ün yerine gelecek isimler belli oldu. Buna göre gelinler arasına katılacak yarışmacı Yekta olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Ahenk Yekta Yeşilyurt kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor...

Demet Akalın'ın sunumuyla ekranlardaki yerini alan Gelinim Mutfakta bugün tam 153'üncü haftasına merhaba diyor. Yemek konusunda kendisine güvenen gelin ve kayınvalidelerin amansız rekabetine sahne olan programda bugünden itibaren yarışarak beş altın mücadelesi verecek isimler açıklandı. Buna göre gelinler arasına katılarak birincilik için yarışacak isim Yekta oldu. Kendisine verilecek sürede elinden gelenin en iyisini yapmak isteyen genç gelin hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Gelinim Mutfakta Ahenk Yekta Yeşilyurt kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Yekta kimdir?

Kayınvalidesi Cevriye ile birlikte milyonların karşısına çıkacak olan güzel gelin ilk günde adından söz ettirmeyi başarıyor. Kendisi aslen İzmirli. Yarışmada iddiasını Demet Akalın'ın kayınvalidesine; "Her şeyi becerir mi?" sorusuna verdiği "Herhalde yani, Evelallah" sözü ile gösterdi.

gelinim mutfakta yekta


gelinim mutfakta yekta
 



Gelinim Mutfakta Yekta Instagram hesabı

Bugünden itibaren birincilik için savaşacak olan Yekta, yemekleri ve performansı kadar sosyal medyada da ilgi odağı haline geldi. Kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Siz de @ahnkyslyrt adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.