Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Show Tv'nin fenomen dizisi "Gelsin Hayat Bildiği Gibi"nin perşembe akşamı yayınlacak bölümün fragmanı yayınlandı. Bölüm tanıtımında Sadi hapishaneden kaçarken, oğlu Mert ile sedye masasında ameliyat olmaya hazırlanır. O sırada polis baskın yapar.

Necdet Oktay Apaydın- Show Tv'nin perşembe akşamları yayınlanan sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Devrim Özkan, Özge Özberk gibi güçlü kadrosu ile yer alıyor. Dizinin 18 Mayıs 2023 Perşembe akşamı yayınlanacak bölümünde neler oluyor? Sadi polisler tarafından yakalanacak mı? Ameliyat sedyesinde oğlu Mert ile yatan Sadi kurtulabilecek mi? İşte tüm detaylarıyla hepsi haberimizde.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm fragmanı

Sadi'nin polislerden kaçtığı sırada Mert ve Sadi'nin sedyede olduğu anlar dikkat çekiyor. Polisler tarafından sıkıştırılan Sadi'nin teslim olması gerilimi artırırken yaşanacaklar büyük bir merakla bekleniyor. Sadi 2. yayınlanan fragmanda Sadi Payaslı'dan polise zarar gelmez sözü dikkat çekiyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölümde ne olmuştu?

Dizinin son bölümünde emniyette sorguya alınan Sadi susma hakkını kullanarak sessiz kaldı. Sonrasında çıkarıldığı mahkemede ise tutuklanmasına karar verildi. Sadi'nin olayı üzerine Ankara'dan gelen savcı tanık koruma programının başarısız olmasından dolayı Songül'ü suçlarken Yedi Emin için de bir şey yapılamayacağını söyledi. Savcının sert tutumu ve Taylan'ın sözleri karşısında kendini tutamayan Songül görevi bırakmaya karar verdi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölüm izle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölümünü Show Tv'nin resmi web sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.