Gibi son bölüm izle! Gibi 19 Mayıs 2023 full izle! 19 Mayıs Gibi 4. sezon 8. bölüm Exxen izle!

Gibi son bölüm izle! Gibi 19 Mayıs 2023 full izle! 19 Mayıs Gibi 4. sezon 8. bölüm Exxen izle!
Exxen platformunda yayınlanan ve Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ile Ahmet Kürşat Öçalan’ın başrollerini paylaştığı Gibi dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor.

Cansev Temuçin - Gibi dizisinin hayranları yapımın 19 Mayıs 2023 Cuma günü yayınlanan son bölümünü izlemek için araştırmalarına başladı. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu online dizi ve film izleme platformu Exxen’de yayınlanan Gibi dizisi, 19 Mayıs Cuma günü 4. sezonun 8. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Peki Gibi’nin yeni bölümü nasıl izlenir? Gibi’nin son bölümü yayınlandı mı?

Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin senaryosunu yazdığı, Barış Yöş’ün yönetmenliğini yaptığı Gibi dizisi 4. sezonu ile izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Her cuma yeni bölümü Exxen’de yayınlanan dizinin son bölümü ise 19 Mayıs Cuma günü ekranlara geldi. 4. sezon 8. bölümü yayınlanan Gibi dizisinin hayranları yapımın son bölümünü de hemen izlemek istiyor. Bunun için internet üzerinden çeşitli araştırmalar yapan Gibi severler, 19 Mayıs 2023 Cuma günü yayınlanan son bölümü nasıl izleyebileceklerini soruşturuyor.

Gibi dizisinin 19 Mayıs günü yayınlanan 8. bölümü Exxen’de tüm dizi severlerin beğenisine sunuluyor.

Gibi’nin 4. sezon 7. bölümü 12 Mayıs 2023 Cuma günü “Dönen Tekme” ismiyle yayınlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.