Güldür Güldür Show'da üzen veda! Güzel oyuncu şok eden kararını o sözlerle duyurdu

Güldür Güldür Show'da üzen veda! Güzel oyuncu şok eden kararını o sözlerle duyurdu
Ekranların en sevilen yapımlarından biri olan komedi programı Güldür Güldür Show, flaş bir ayrılık haberi ile gündeme geldi. Birçok dizi ve filmde rol aldıktan sonra Güldür Güldür ekibine dahil olan ünlü oyuncu, programa ve ekibe veda etti.

Televizyon ekranlarının en sevilen yapımları arasında yer alan Güldür Güldür Show programı, 11 sezon boyunca reytingleri alt üst etmeyi başardı. Sezon arasına giren başarılı programda ekibe kimlerin dahil olacağı merakla beklenirken, Güldür Güldür izleyicisini üzen bir haber geldi. İzleyiciler hangi isimlerin kadroya dahil olacağını beklerken, ekipten bir ayrılık haberi geldi.

Daha önce birçok dizi ve filmde yer almış olan, 2019 yılında da Güldür Güldür ekibine dahil olan ünlü ve güzel oyuncu İrem Kahyaoğlu, programdan ve ekipten ayrıldı. Daha önce izleyicilerin karşısına Karadayı, Yasak Elma ve Gülperi gibi diziler ile çıkmış olan güzel oyuncu, 2019 yılında dahil olduğu Güldür Güldür programında “Leman” karakteri ile seyirci karşısına çıkıyordu. İrem Kahyaoğlu, yeni sezon itibariyle Güldür Güldür Show programında yer almayacak. İşte detaylar…

PROGRAMDAN AYRILDIĞINI DUYURDU

programdan-ayrildigini-duyurdu.jpg

Ekranlara gelen her bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen, kahkahalara boğan skeçleri ile büyük bir beğeni toplayan Güldür Güldür Show programı, uzun yıllardır reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Sezon aralarında kadrosuna dahil ettiği yeni isimlerle ve kimi zaman da ayrılıklarla kadrosunu şekillendiren programda bir ayrılık daha gündeme geldi. İzleyicileri üzen haber bu kez de programda “Leman” karakteriyle yer alan İrem Kahyaoğlu’ndan geldi. Ünlü oyuncu yaptığı açıklama ile programdan ayrıldığını duyurdu.

YAKINDA YENİ PROJESİYLE DÖNECEK

İrem Kahyaoğlu, izleyicileri bir hayli üzen haberi, “4 yıldır neşe ile çalıştığım Güldür Güldür Show’la yollarımı ayırma kararı aldım. Herkese hayırlı olsun” sözleri ile duyurdu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre İrem Kahyaoğlu’nun Güldür Güldür Show programından sonraki projesi yakında belli olacak. 43 yaşındaki başarılı oyuncu İrem Kahyaoğlu, daha önce Karadayı, Yasak Elma, Aliye, Aşk Yalanı Sever, Aynı Çatı Altında, Kiralık Aşk, Şeytan Tüyü, Yıldızlar Şahidim ve Gülperi gibi dizilerde rol almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.