Hatayspor Antalyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle

Hatayspor Antalyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de 13'üncü hafta bugün başlıyor. Akdeniz'in iki temsilcisi Hatayspor ile Antalyaspor kozlarını paylaşacak. İki takım da kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Zirvede Trabzonspor'u takibini sürdürmeyi hedefleyen bordo beyazlılar, son iki maçından galibiyetle ayrılarak güven depolayan kırmızı beyazlıları ağırlayacak. İki takımın kıyasıya rekabetine sahne olacak mücadeleyi izlemek isteyeneler de araştırmalarda bulunuyor. Hatayspor Antalyaspor maçı Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimi

Süper Lig'de 13'üncü hafta bugün başlıyor. Akdeniz'in iki temsilcisi Hatayspor ile Antalyaspor kozlarını paylaşacak. İki takım da kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Zirvede Trabzonspor'u takibini sürdürmeyi hedefleyen bordo beyazlılar, son iki maçından galibiyetle ayrılarak güven depolayan kırmızı beyazlıları ağırlayacak. İki takımın kıyasıya rekabetine sahne olacak mücadeleyi izlemek isteyeneler de araştırmalarda bulunuyor. Hatayspor Antalyaspor maçı Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Bein Sports 1 şifresiz izle alternatifleri de bu sayfada.


 

Hatayspor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.
 

Yeni Malatyaspor Gençlerbirliği maçı öncesi OPTA istatistikleri

Hatayspor'un geçen sezon Süper Lig'de iki maçta da mağlup ettiği beş takımdan biri (İstanbul Başakşehir, BB Erzurumspor, Denizlispor ve Kasımpaşa ile birlikte) ve en fazla gol attığı (9) rakibi Antalyaspor'du.
Bugüne kadar Hatayspor'a konuk olduğu yedi lig maçının altısını kaybeden Antalyaspor, sadece ilk ziyaretinden puanla dönebildi (Ekim 1970'te 0-0).
Son üç Süper Lig maçında 5 puan kaybeden (1G 1B 1M) ve son karşılaşmasından puansız ayrılan Hatayspor, Nisan 2021'den bu yana üst üste iki yenilgi almıyor.
Yedi haftalık süreçte 5 puan (1G 2B 4M) topladıktan sonra üst üste iki galibiyet alan Antalyaspor, en son Mart-Haziran 2020 arasında üç maçlık bir seri yakalayabildi.
Bu sezon ligdeki her maçta gol atma serisi son karşılaşmada sona eren Hatayspor (0-1 vs Adana Demirspor), iki sezondur mücadele ettiği Süper Lig'de üst üste iki mücadeleyi boş geçmedi.
2021/22 Süper Lig sezonunda oynanan maçların ilk 15 dakikalarında gol atamayan Antalyaspor, son 15 dakikalık bölümlerde en fazla gol yiyen ekip konumunda (8).
Hatayspor bu sezon Saba Lobzhanidze'nin (4 gol & 5 asist) gol katkısı yaptığı sekiz Süper Lig maçının sadece birini kaybetti (5G 2B).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla şutla biten pas dizisi başlatan iki oyuncu da Hatayspor forması giyiyor: Adama Noss Traore – 16 & Ruben Ribeiro – 15.
Süper Lig'in son iki sezonunda da forma giyen oyuncular arasında, Ocak 2020'den bu yana takımının deplasmanda attığı gollerin en büyük bölümüne doğrudan katkı sağlayan isim Fredy Ribeiro (%40; 8 gol & 6 asist).
Bu sezon Süper Lig'de oynadığı ilk beş maçta çektiği altı isabetli şutun dördünü gole çeviren Antalyaspor santrforu Haji Wright, daha sonraki altı karşılaşmadaki hiçbir denemesinde rakip kaleyi bulamadı (0/4).


 

Hatayspor Antalyaspor muhtemel 11'leri

Hatayspor: Munir, Kamil, Fatih, Burak, Samuel, Adama, Mehdi, Ruben, Saba, Ayoub, Diouf

Antalyaspor: Boffin, Naldo, Doğukan, Güray, Mukairu, Kudriashov, Poli, Fredy, Amilton, Bünyamin, Veysel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.