Kılıçdaroğlu 1, Erdoğan 24 kanalda! Hangisi daha çok izlendi? 12 Mayıs 2023 reyting sonuçları

Kılıçdaroğlu 1, Erdoğan 24 kanalda! Hangisi daha çok izlendi? 12 Mayıs 2023 reyting sonuçları
Pek çok kanalda ortak yayına çıkan Recep Tayyip Erdoğan mı yoksa Fox TV’ye çıkan Kemal Kılıçdaroğlu mu daha çok izlendi? Kızılcık Şerbeti iki liderin programlarını geçti mi? İşte 12 Mayıs 2023 Cuma reyting sonuçları…

Cansev Temuçin - 12 Mayıs 2023 Cuma gecesi Türk televizyon tarihinde daha önce görülmemiş bir ilk imza atıldı. Erdoğan pek çok kanalda ortak yayındayken, Kılıçdaroğlu aynı anda Fox TV’ye çıktı. Peki reyting yarışında hangi lider önde bitirdi? Show TV’de aynı anda yayınlanan Kızılcık Şerbeti ne kadar reyting aldı? Cuma akşamı televizyon karşısına çeken izleyiciler, bu ilginç rekabetin sonucunu merak etmeye başladı. 12 Mayıs Cuma reytingler sıralaması çok sayıda kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İşte liderlerin ekran rekabetinin izlenme oranlarına etkisi ve reyting sonuçları.

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimleri öncesinde son televizyon programlarına katıldı. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplam 24 kanalda “Cumhurbaşkanı Özel” ortak yayınına çıkarken, CHP lideri Kılıçdaroğlu sadece Fox TV’nin “Liderler Fox”ta programında izleyiciyle buluştu.

kilicdaroglu-fox.jpg

Erdoğan'ın ortak yayınında hangi kanallar var?

Recep Tayyip Erdoğan’ın ortak yayınına katılan TV kanalları arasında; TRT, Kanal D, Star TV, Atv, 360, A2, Kanal7, Beyaz TV, TV100, Tv4, CNN Türk, NTV, Habertürk, A2, TRT Haber, Kanal 24, A Para, Haber Global, ÜLke TV, TGRT Haber, TVnet, Akit TV, BengüTürk, ve BBN Türk yer aldı.

erdogan-ortak-yayin.jpg

Yalı Çapkını izleyicilerinden tepki!

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, ortak yayına katılmayan Show TV ise Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünü yayınlamaya devam etti. Özellikle Star TV’de yayınlanan reyting rekortmeni Yalı Çapkını adlı dizinin Erdoğan’ın özel yayını nedeniyle yayınlanmaması dizinin hayranlarının büyük tepkisine yol açtı.

12 Mayıs 2023 Cuma günü yayınlanan programların reyting sonuçları bir sonraki gün sabah 10.00’da açıklanıyor. Reytingler açıklandığı anda haberimiz güncellenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum