Konuşanlar 2. sezon 52. bölüm Şirin, Anıl, Zeki, Büşra, Beste, Faruk ve Büşra kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar 2. sezon 52. bölüm Şirin, Anıl, Zeki, Büşra, Beste, Faruk ve Büşra kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'in sevilerek seyredilen talk showu Konuşanlar'ın 2. sezondaki 52. bölümü izleyicilerle buluştu. Birbirinden komik anlara sahne olan programda sahneye çıkan isimler de merak konusuydu. İzleyiciler kendilerini güldüren konuşanları merakla izledi ve haklarında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istedi. Peki, Konuşanlar 2. sezon 52. bölüm Şirin, Anıl, Zeki, Büşra, Beste, Faruk ve Büşra kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

EXXEN'de yayınlanan ve her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın yeni bölümü platformdaki yerini aldı. Başarılı yayın hayatıyla Youtube sonrasında dijital platformda da başarıdan başarıya koşan yapımda bu haftaya damga vuran isimler arasında  Şirin, Anıl, Zeki, Büşra, Beste, Faruk ve Büşra vardı. Kendileri hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar 2. sezon 52. bölüm Şirin, Anıl, Zeki, Büşra, Beste, Faruk ve Büşra kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 28 Ocak 2022 Cuma günü 52. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar  Şirin, Anıl, Zeki, Büşra, Beste, Faruk ve Büşra oldu. Peki, Konuşanlar 52. bölüm  Şirin, Anıl, Zeki, Büşra, Beste, Faruk ve Büşra kimdir? Detyalar haberimizde yer alıyor.



Konuşanlar Şirin kimdir?

Bugün yayınlanan programın yeni bölümümde yer alan Şirin, plastik cerrahi hemşiresi. Giydiği leopar desenli dekolteli elbisesi ile ön plana çıkmayı başardı. Hasan Can Kaya da kendisine ara ara takılmayı ihmal etmedi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


konuşanlar şirin


 

Konuşanlar Büşra kimdir?

Sevgilisi Murat ile programa gelen genç konuşan, arkadaşı Şirin'in anıarını anlatınca salon yıkıldı. Hasan Can Kaya da 'Sen arkadaşlarını bitir, ben konser biletlerini sana yağdırırırm' dedi. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.


konuşanlar büşra


 

Konuşanlar Beste kimdir?

Sevgilisi ile Lüleburgaz'dan gelen Beste, doktorluk yaptığını ve nöbetin ardından katıldığını söyledi. Gösteriden sonra yine nöbete gideceğini de anlattı ve salon tarafından alkışlandı. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Faruk kimdir?

Bu haftanın en çok gülünen konuşanlarından biri olan Faruk otelde çalışıyor. Eşinin de gösteri sırasında aradığı genç konuşan için Hasan Can Kaya telefonu yanıtladı ve cevaplarıyla izleyenleri güldürmeyi başardı. Instagram hesabı bilinmiyor.


 

Konuşanlar Zeki kimdir?

Kızları durumuna göre sıraladığını ifade eden Zeki, sırada 10 kişi olduğunu, sayı 100'e ulaştığında ise 1 numara ile evleneceğini dile getirdi. Hasan Can Kaya bu sözleri tiye alır. Instagram hesabı bilinmiyor.


 

Konuşanlar Anıl kimdir?

Anlattıklarıyla herkesi güldüren Anıl, programa katılabilmek adına Unkapanı'ndan koştuklarını söyledi. Bir şirkette çalışıyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.