Konuşanlar Beste, İrem, Mualla, Semanur, Gökhun, İrfan ve Buğra kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Beste, İrem, Mualla, Semanur, Gökhun, İrfan ve Buğra kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen talk showu Konuşanlar'ın 2. sezon 53. bölümü EXXEN'e 4 Şubat 2022 Cuma tarihinde yayınlandı. Birbirinden komik anlara sahne olan gösterinin bu haftaki katılımcıları da oldukça renkli anlara imza attı ve izleyenler dolu dolu bir saate tanıklık etti. Sahneye çıkarak başarılı komedyenin sorularını cevaplayanlar arasında Beste, İrem, Mualla, Semanur, Gökhun, İrfan ve Buğra vardı. Peki, Konuşanlar Beste, İrem, Mualla, Semanur, Gökhun, İrfan ve Buğra kimdir? Instagram hesabı haberimi

EXXEN'de yayınlanan ve her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın yeni bölümü platformdaki yerini aldı. Başarılı yayın hayatıyla Youtube sonrasında dijital platformda da başarıdan başarıya koşan yapımda bu haftaya damga vuran isimler arasında Beste, İrem, Mualla, Semanur, Gökhun, İrfan ve Buğra vardı. Kendileri hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar 2. sezon 53. bölüm Beste, İrem, Mualla, Semanur, Gökhun, İrfan ve Buğra kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 4 Şubat 2022 Cuma günü 53. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Beste, İrem, Mualla, Semanur, Gökhun, İrfan ve Buğra oldu. Peki, Konuşanlar 52. bölüm Beste, İrem, Mualla, Semanur, Gökhun, İrfan ve Buğra kimdir? Detyalar haberimizde yer alıyor.

konuşanlar


Konuşanlar Beste kimdir?

Amerika'dan gelen Beste'nin Ford adındaki erkek arkadaşı stüdyoda yoktu ama herkesi güldürdü. Türklerle yarı yarıya katıldığını söylemesi salondakileri adeta yıktı. Instagram hesabı bilinmiyor.


konuşanlar irem


 

Konuşanlar İrem kimdir?

Bu haftanın en güzel konuşanlarından biri olmayı başaran İrem sivil havacılık ve kabin hizmetleri eğitimi aldı. İngilizce biliyor. Babası ile ilgili anlattığı anılar bölüme damga vurdu. Instagram hesabı bilinmiyor.


 

Konuşanlar Semanur kimdir?

Samsun'dan erkek arkadaşı ile gelip verdiği samimi cevaplarla adından söz ettirmeyi başardı. Hasan Can Kaya da kendisini tebrik etti. Instagram hesabı bilinmiyor.


 

Konuşanlar İrfan kimdir?

İrem'in kuzeninin arkadaşı olan İrfan, Hasan Can Kaya'nın adını sürekli Hasan diye zikredince uyarı aldı. Sahnede de anlattığı hikayelerle günün en çok aranan isimlerinden biri haline geldi.


 

Konuşanlar Gökhun kimdir?

Kurtköy'den gelen genç konuşan, yanındaki kız arkadaşı ve aynı anda görüştüğü birçok flörtü ile Hasan Can Kaya tarafından takdir edildi. Instagram hesabı bilinmiyor.


 

Konuşanlar Buğra kimdir?

Daha önce de yayına katılan Buğra polislik yapıyor. Instagram hesabı bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.