Konuşanlar Büşra kimdir? Tiktok ve Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Büşra kimdir? Tiktok ve Instagram hesabı var mı
Türkiye'de en çok izlenen gösteri olarak her hafta milyonlara ulaşan Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik anlara sahne olan ve her hafta ilgiyle seyredilen programın bu haftaki konukları da merak konusuydu. O isimlerden biri de Büşra oldu. Peki, Konuşanlar Büşra kimdir? Tiktok ve Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Youtube'da yayınlandığı bölümlerin ardından EXXEN'e transfer olan Konuşanlar yoluna doludizgin devam ediyor. Hasan Can Kaya ve ekibinin ağırladığı konuklarla birlikte sürdürdüğü gösterinin 2. sezon 43. bölümü platforma eklendi. Bu haftanın konuşanları arasında yerini alan ve sahneye çıkan isimleri arasında Büşra da vardı ve cevapları ile herkesi güldürdü. Peki, Konuşanlar Büşra kimdir? Tiktok ve Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Büşra kimdir?

Gökkuşağı rengi eteği ile stüdyoya gelen ve dikkat çekmeyi başaran Büşra Düzceli. 'Dünyanın en güzel kıızı yazınca fotoğrafım çıkıyor' sözleriyle salondakileri güldürdü. Hasan Can Kaya da "Büşra viral olmak istiyordu' yanıtını verdi. Tiktok ve Instagam hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Büşra kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.