Konuşanlar Selin Alp ve Tunca Büyükyüksel kimdir? Instagram hesapları ve fotoğrafları

Konuşanlar Selin Alp ve Tunca Büyükyüksel kimdir? Instagram hesapları ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok izlenen talk showu olan Konuşanlar yeni bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yakaladığı istatistiklerle rakiplerine fark atan programın bu haftaki konuklarından ikisi Selin Alp ve Tunca Büyükyüksel oldu. Çift olarak gösteriye gelen iki katılımcı hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Konuşanlar Selin Alp ve Tunca Büyükyüksel kimdir? Instagram hesapları ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın yazıp katılımcılarıyla birlikte kahkaha tufanına dönüştürdüğü Konuşanlar yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Youtube sonrasında EXXEN'de de fırtınalar estiren talk showun özeti ve shot yayınından sonra tam hali izleyicilerin karşısına çıktı. Geçen haftadan bu yana sabırsızlıkla beklenen gösteriye Selin Alp ve Tunca Büyükyüksel çifti damga vurdu. Evlilik teklifinin yapıldığı programda iki isim hakkında da araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki, Konuşanlar Selin Alp ve Tunca Büyükyüksel kimdir? Instagram hesapları ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar Selin Alp kimdir?

28 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Konuşanlar'a konuk olarak gelen Alp, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden mezun oldu. 28 Mart'ta stajla birlikte eğitim hayatını tamamladı. Tunca Büyükyüksel ile birlikteliği var. Konuşanlar'da evlilik teklifini de aldı. Youtube'da sevgilisiyle birlikte videolarını yayınladığı bir kanalı bulunuyor. Instagram hesabı @selinnalpp'tir.

konuşanlar selin


 

Konuşanlar Tunca Büyükyüksel kimdir?

Gösterinin ilk konuşanı olarak mikrofonu alan Tunca, sevgilisine göre daha çapkın, ateşli ve libidosun yüksek olduğunu söyledi. Selin ile evlenmek istediğini ancak mükemmel bir teklif olması için beklediğini anlattı. Bunun üzerine Hasan Can Kaya da kendisine sahnede evlilik teklifi yapma fırsatı verdi. Kendisi müzik ile uğraşıyor. Instagram hesabı @tuncabuyukyuksel'dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.