Konuşanlar Zahide kimdir? Zahide Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Zahide kimdir? Zahide Instagram hesabı ve fotoğrafları
EXXEN'de yer aldığı günden bu yana büyük bir ilgi ile seyredilen Konuşanlar'ın yeni bölümü yayınlandı. Hasan Can Kaya ile 1 saatlik dopdolu bir programa imza atılan gösteride Zahide verdiği cevaplarla adından söz ettirdi. Peki, Konuşanlar Zahide kimdir? Zahide Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Hasan Can Kaya'nın Youtube'daki performansıyla kendisini EXXEN'e taşıyan Konuşanlar'ın yeni bölümü 10 Eylül 2021 Cuma günü yayınlandı. Birbirinden komik anlara sahne olan talk showda bu haftaya damga vuranlar arasında Zahide de vardı. Kendisi hakkında binlerce sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Zahide kimdir? Zahide Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Zahide kimdir?

Bugün izleyicileri ile buluşan Konuşanlar'da verdiği cevaplarla adından söz ettiren isimlerden biri haline gelen Zahide, bankacı. Zengin bir babası olmasını isteyebileceğini söyledi. Gösteriye ablası ve eniştesi ile geldi. Baskın bir karakteri var. Bu sebeple de erkek arkadaş bulmada zorluk yaşadığını söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


konuşanlar zahide

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.