Kurtlar Vadisi Kaos Geliyor! Kurtlar Vadisi Hangi Kanalda?

Kurtlar Vadisi Kaos Geliyor! Kurtlar Vadisi Hangi Kanalda?
Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin ne zaman başlayacağı ve dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ile ilgili tüm detaylar...

Fatma Müge Yücetürk - Kurtlar Vadisi'nin devamının geleceği haberleri, dizinin hayranlarını sevindirdi. Peki Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgi tüm merak edilenler...

Yayınlandığı tarihlerde büyük yankı uyandıran ve uzun süre ekranlarda yer almaya devam eden Kurtlar Vadisi dizisinin farklı serilerle yayın hayatına devam ettiği biliniyor. İddiaya göre Kurtlar Vadisi yeni bir seri ile ekranlara yeniden dönüyor. Kurtlar Vadisi Terör ve Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizi yapımlarının yanı sıra çekilen filmlerle de seri, izleyicileri ile buluşmayı sürdürdü. Kurtlar Vadisi Gladio, Kurtlar Vadisi Irak, Kurtlar Vadisi Filistin ve Kurtlar Vadisi Vatan isimli dört film, serinin beyaz perdeye aktarılan yapımları oldu.

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor?

Uzun bir aradan sonra ekranlara dönüş yapmaya hazırlanan yapımın son serisinin isminin ise Kurtlar Vadisi Kaos olması bekleniyor. Başrolünde yine Necati Şaşmaz’ın yer alacağı Kurtlar Vadisi Kaos başlama tarihi, yapımın izleyenler tarafından merakla bekleniyor. Necati Şaşmaz, yaptığı ilk açıklamada dizinin 2023 yılının Ocak ayında başlayacağını duyurmuştu. 

Hayranları tarafından dizinin yeniden ekranlarda görünmesinin istendiğini belirten Şaşmaz, sözlerini; “397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak” şeklinde sürdürerek Kurtlar Vadisi severleri heyecanlandırmıştı. Ancak geçen süre zarfında Kurtlar Vadisi Kaos yayın tarihi ile ilgili başka bir bilgi açıklanmaması diziseverlerin merakını artırırken, bu nedenle “Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor?” sorusuna kesin bir yanıt vermek de mümkün olmuyor. 

Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda yayınlanacak?

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Kaos’un yayınlanma tarihinin yanı sıra dizinin hangi kanalda ve online platformda yayınlanacağı konusu da araştırılıyor. “Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda?” sorusunun yanıtını merak eden dizinin hayranları aramalarını bu yönde sürdürüyor. Ancak dizinin başlama tarihi gibi yayınlanacağı kanalın da henüz netlik kazanmadığı biliniyor. Necati Şaşmaz’ın ilk açıklamasında Kurtlar Vadisi Kaos’un dijital platformlarda yayınlanacağını söylemişti ancak bu iddiayı doğrulayacak bir gelişme yaşanmadı. 

Kurtlar Vadisi Kaos’un fragmanı yayınlandı mı?

Kısa bir süre sonra ekranlarda olması beklenen Kurtlar Vadisi Kaos dizinin fragmanı da merakla bekleniyor. Ancak henüz çekimleri başlamayan dizinin, fragmanı da hazır değil. Bu nedenle Kurtlar Vadisi Kaos fragmanının dizinin yayın tarihinden kısa bir süre önce yayınlanması bekleniyor.

Kurtlar Vadisi Kaos Oyuncu Kadrosu

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ile ilgili merak edilen bir başka konu ise dizinin oyuncu kadrosuna ilişkin oluyor. Başrolünde Necati Şaşmaz’ın rol alacağı bilinen dizinin, diğer oyuncuları hakkında ise net bir bilgi bulunmuyor. Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ile ilgili detaylar kesinleşince yapımda rol alacak oyuncuların da açıklanması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.