Kurtlar Vadisi Netflix’te yeni versiyonuyla geri mi dönüyor? Detaylar birer birer belli oldu!

Kurtlar Vadisi Netflix’te yeni versiyonuyla geri mi dönüyor? Detaylar birer birer belli oldu!
İlk kez 2003 yılında izleyici karşısına çıkmaya başlayan ve ekranlara geldiği dönemlerde kısa sürede bir efsaneye dönüşen Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden çekileceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

İlk olarak 2003 yılında Show TV ekranlarında “Bu bir mafya dizisidir” sloganı ile izleyici karşısına çıkmaya başlayan Kurtlar Vadisi, özellikle ilk 97 bölümü ile reytingleri alt üst etmeyi başardı. İlk versiyonuyla 4 sezonda 97 bölüm boyunca izleyici karşısına çıkan efsane dizi, aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen hala sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. İzleyicilerin uzun bir süredir yeni versiyonuyla ekranlarda görmek istediği Kurtlar Vadisi’nden gelen haberler heyecanlandırdı.

Uzun yıllardır birçok izleyici, özellikle de sosyal medyada Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden ekranlara gelmesi için çok kez çağrıda bulunmuştu. Zaman zaman geri döneceği iddialarıyla gündeme gelen Kurtlar Vadisi dizisinden bir kez daha benzer sesler yükselmeye başladı. Yeniden çekileceği ve yeni versiyonu ile Netflix’te izleyici karşısına çıkacağı konuşulan dizi ile ilgili detaylar belli oldu. İşte o detaylar…

KURTLAR VADİSİ’NİN KONUSU NE?

Kurtlar Vadisi dizisinin ana konusu, yurtdışında KGT isminde çok başarılı bir operasyon içinde olan Ali Candan’ın, son olarak Kosova’da emrinde olduğu Aslan Akbey tarafından Türkiye’ye çağrılması ve kendisine en kritik görev olan “Kurtlar Vadisi Operasyonu” görevinin verilmesi idi. Bu hikaye ile başlayan operasyondaki amaç ise mafya piramidinin en tepesinde olan Mehmet Karahanlı’nın baron olduğu Kurtlar Konseyi’nin çökertilmesiydi.

Dizide, Türkiye’nin yıllık milli gelirinin yarısına hükmeden bu konseyi çökertme görevine çıkan ve “Polat Alemdar” ismini alan Ali Candan’ın hikayesi konu olarak ele alınıyordu.

DİZİ YENİDEN Mİ BAŞLAYACAK?

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle izleyicileri kendisine hayran bırakan ve efsane yapımlar arasına giren Kurtlar Vadisi dizisinin şimdilerde yeni versiyonu ile Netflix’te izleyici karşısına çıkmaya başlayacağı iddiaları sosyal medyada gündeme gelmeye başladı. Kullanıcıların ve izleyicilerin heyecanla karşıladığı bu iddialara ilişkin olarak henüz dijital platform Netflix’ten bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.