Masterchef İbrahim Dağdeviren kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Masterchef İbrahim Dağdeviren kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen ve reyting elde eden yemek yarışması Masterchef'te yepyeni bir gün daha başladı. Elemelerin son bölümünde bir üst tura çıkabilmek adına mücadele veren isimler arasında İbrahim Dağdeviren de vardı. Peki, Masterchef İbrahim Dağdeviren kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı İbrahim Dağdeviren kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de İbrahim Dağdeviren olarak açıklandı. Peki, Masterchef İbrahim Dağdeviren kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef İbrahim Dağdeviren kimdir?

Bugün TV8'de Masterchef jürisinden geçer not almak için jüri karşısına geçen İbrahim Dağdeviren 34 yaşında. Hollanda'dan yarışmaya katıldı. Restoran işletiyor. Ayrıca şeflik yapıyor. Hollanda'dan Masterchef'e şef olmaya geldiğini ifade ederek iddiasını ortaya koydu. 20 yıldır mutfakta olduğunu anlattı. Instagram hesabı @ibrahimdagdeviren.nl'dir. Yemek yapmak için getireceği eti unutunca tekrar arka tarafa dönmek zorunda kaldı.

Masterchef İbrahim Dağdeviren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.