Masterchef Ömer Araz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Masterchef Ömer Araz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Yayınlanmaya başladığı günden bu yana ekranlarda lezzet rüzgarları estiren Masterchef Türkiye'nin yeni sezonundaki mücadele sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacı adayları jüri karşısına çıkarak hünerlerini sergiliyor ve geçer not almaya çalışıyor. O isimler arasında Ömer Araz da vardı. Programı seyredenler kendisi hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Masterchef Ömer Araz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Ömer Araz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Ömer Araz olarak açıklandı. Peki, Masterchef Ömer Araz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Masterchef Ömer Araz kimdir?

Kendisi 27 yaşında. Masterchef'te yarışmacı olabilmek adına mücadele veren Ömer Araz aslen Karslı. İzmir'de yaşıyor. 27 yaşında. 2 çocuk babası. Yaptığı yemeklerle birlikte jüriyi etkilemeye çalıştı. Gördüğü ateş sebebiyle yemek yapmaya ve bu alana yönlenmeye karar verdi. 'Herkes laf üretiyor. İş ve yemek üretmek lazım' dedi.

Masterchef Ömer Araz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.